Youtube Muzikanti.pro

Jiří Chvojka
Vítejte na stránkách hudebníka Jiřího Chvojky.

Aktuálně…

ZPĚVNÍK Dvanáct měsíců ZPĚVNÍK Dvanáct měsíců Objednávejte na asa@asa.cz

Kapely a projekty

Nové struny

Skupina Nové struny funguje šestým rokem a během trvání tohoto období si přes počáteční swingový a trampský nádech vyprofilovala svůj osobitý hudební styl reprezentovaný autorskou tvorbou.
V naší muzice může posluchač zaslechnout stopy často naprosto odlišných žánrů hudby, které pramení z rozdílného hudebního zaměření jednotlivých členů skupiny, a i tím se naše muzika stává tak trochu výjimečnou.
novestruny.cz

Osvobozené duše

Hudební projekt Osvobozené duše oživuje tvorbu Jaroslava Ježka, Jana Wericha a Jiřího Voskovce z doby Osvobozeného divadla. Repertoár se skládá z hitů známých napříč generacemi, je proto lákavou zábavou pro širokou veřejnost. Písně hrajeme ve věrném provedení v komorním složení klavír, zpěv a melodický nástroj.
osvobozeneduse.cz

Aleš Misař a Jiří Chvojka

S básníkem a textařem Alešem Misařem spolupracujeme už od roku 2004, kdy jsem hrál v kapele s jeho bratrem Adamem. Aleš na některé naše skladby vytvořil text. Spolupráce se oběma zamlouvala a od té doby jsme vytvořili několik společných projektů. V létě roku 2009 jsme natočili hudebně poetické pásmo Titán. Vytvořili jsme dramaticko–hudebně-poetickou skupinu Vějíř a s jejím programem navštívili několik uměleckých kaváren. Aleš doposud vydal šest básnických sbírek a jejich křty jsem hudebně doprovázel. V roce 2019 jsme vydali autorský dětský zpěvník 12 měsíců. V tomto roce se uskuteční projekt hudebně dramatické básňe 671: Vendula Vogel, který by měl být zaznamenán na zvukový nosič.
Youtube

Další projekty a dlouhodobé spolupráce

Dario Beširevič – zpěvák uplatňující se v širokém spektru hudebních žánrů.
dariobesirevic.com

Kamila Svobodová – zpěvačka věnující se populární a swingové hudbě.

EVRAM - hudební uskupení vystupuje primárně v rámci charitativní činností Radky Španko. Vystupující několikrát do roka za účelem podpory nadačních institucí.

Biografie

Vzdělání

  • 1994 – 2004 ZUŠ B. M. Černohorského, Klavír u Ivany Kořínkové.
  • 2004 – 2011 Konzervatoř Jaroslava Ježka (KJJ) Obor Skladba ve třídě Antonína Bílého.
  • 2013 – 2018 MUNI Hudební věda - bakalářské studium.

Hudební zkušenosti a diskografie

  • 2006 – 2007 RaVaNeLLo  (kapela – Nymburk)
  • 2007 – 2008 N.D.N. (kapela - studentský projekt)
  • 2008 – 2009 Mild Coffee (kapela - studentský projekt)
  • 2009 – CD Patříme noci (hudebně poetické pásmo Titán)
  • 2010 – 2011 Vějíř
  • 2010 – 2015 Marika Singers (pěvecký sbor - korepetitor, aranžér)
  • 2013 – CD Marika Singers vol. 1,2
  • 2011 – 2016 K4 Band (smooth jazz, gastro music)
  • 2018 – Nové struny
  • 2018 – Osvobozené duše (kapela)
  • 2018 – CD Shakespeare's Sonnets, Duo Teres (skladba: Sonet 116)
  • 2019 – Zpěvník Dvanáct měsíců
  • 2020 – CD 671: Vendula Vogel – (hudebně dramatická báseň)

Pravidelné vystupování  v pražských restauracích, hotelích a kavárnách jako sólový pianista nebo s kapelou např.: hotel International; Alcron; Hilton. Restaurace: Cantinetta Fiorentina; La Galerie; Barock. Mám zkušenosti s pravidelným zahraničním angažmá v Německu a hudebními zájezdy do Francie, Slovenska či Rakouska. 

Od roku 2008 vyučuji na ZUŠ (Keyboard, Jazz piano)

Koncerty, plánované akce

Nadcházející akce

  • 18. 12. 2020 Nové Struny Kulturní dům Barikádníků 20:00 -22:00 ,Saratovská 20, 100 00 Praha 10
Archiv akcí

Kontakt

Jiří Chvojka